Liten, snabb och fylld med kärlek - ett optimistiskt framtidsdrama

Liten, snabb och fylld med kärlek - ett optimistiskt framtidsdrama

371.00

I mjukaste och skönaste sammet och med häftig silverfoliering på omslaget. 240 sidor med mina reflektionerom hur framtiden kommer att bli och en summering av mina femton års omvärldsspaningar. Du kan läsa mina tankar om hur vi ska må bättre och hur vi kan lyckas i framtiden. Hur vi ska leda nästa generations arbetstagare, vad som händer när en 1 miljard kommer att vara med i ”the gig economy”, varför framtidens marknadsföring är ordlös och varför ödmjukhet är den nya kunskapen, det är bl a några av ämnena jag tar upp i boken. Du får höra mina tankar om varför ”ego-samhället” är på väg att dö ut och ersättas av ”tillsammans-samhället” och inte minst varför du ska våga gå en ny väg och revoltera mot det traditionella tänket. Självfallet kan du också läsa om mina tankar om det senaste kring digitalisering, internet of things, artificiell intelligens och robotisering.

Jag är väldigt stolt över boken, jag vill att den ska inspirera till idéer och nya möjligheter i arbetslivet, men också vara en riktig energiboost för själen. 

Den är dessutom så snygg, jag har verkligen gett allt för att det här ska bli en riktigt bra och annorlunda bok. Boken är formgiven av Carin Adlén som tre gånger varit nominerad till Svenska Designpriset för sin boklayout och alla foton i boken är tagna av Knut Koivisto som är den enda person som har en ”permanent-utställning” på Fotografiska. Boken finns bara i en begränsad upplaga.

Fler uppslag från boken

Quantity:
Köp nu

Vid beställningar över 10 ex begär offert och du skickar mail till trendrapport2017@adlen.nu