REFERENSER:

Jag har haft förmånen att lyssna på Göran först på en trendspaning och sedan på tu man hand ute på Högberga Gård. Den vitamininjektion Göran erbjuder är fenomenal. Här pratar vi ögonöppnande kunskap och insikt med en god portion humor och självdistans. Om du får möjlighet att lyssna till Göran när han föreläser uppmanar jag dig att inte missa chansen. Enligt min mening blir det inte bättre än såhär.”

Jesper Garde, Brand manager Nordic Waterproofing

”Göran är en kunnig, proffsig, underhållande och närvarande föreläsare som alltid levererar kvalitet och eftertanke, kryddat med en massa humor. En av de mest inspirerande föreläsarna jag lyssnat på!”

Johanna Skans, Marknadschef Hestra AB

”Som föreläsare, inspiratör och trendkolls-guru trollbinder Göran publiken. Med ett rasslande tempo, humor och eftertanke ger Göran allt när han föreläser. Namnet Göran kommer från grekiska geōrgós 'bonde, åkerman' och det Göran gör med sina föreläsningar är just att så dessa frön av nya tankar. Vågar du tänka nytt? Vågar du se in i framtiden? Boka då Göran och låt honom så tankefrön i ditt liv.” 

Frida Panoussis, graphic recorder

”Göran tillhör proffsen bland föreläsare. Han passar perfekt för att inleda eller avsluta en konferens. Med humor ger han tankar som ändå manar till eftertanke. Får alltid högsta betyg i utvärderingar. Rekommenderas varmt!”

Lena Kockum, Arbetar med uppdrag inom marknadsföring, projektledning, CRM och försäljning

”Ett nöje att gå på dina föreläsningar! Du använder ett språk som alla förstår, är dynamisk och mycket humor. En lysande metod för att få fram ditt budskap - TACK!”

Helena Andersson, projektledare på MedLearn AB

”Du trollbinder publiken genom din närvaro och din äkthet! Språket är enkelt, men aldrig simpelt, och det är en konst. Du förmedlar ditt budskap med din fantastiska humor och det älskar jag! 

#mästarklass🏆

Linda Hammarstrand, keynote speaker

”Den energi och inlevelse Du levererar är världsklass. Tillsammans med bra förberedelser ger det en mycket positiv upplevelse. Jag har haft Dig som lärare/handledare på IHM för 18 år sedan och engagerat Dig som talare åt ett norskt företag för några år sedan.”

Staffan Bjurström, Business Area Manager at Asurgent AB

”Första gången jag träffade och lyssnade på Göran var på IHM Business School 2001 - då och alla senare tillfällen har han alltid gett mig en ny, mer komplett syn på problem, möjligheter och trender! Dessa nya reflektioner har hjälpt mig i min roll som företagare. Tack Göran.”

Henrik Sjösteen, ägare och CEO på Optimal Sverige AB

”Jeg havde fornøjelsen at lytte til Göran på et HPE event - det var både spændende, underholdende og meget interesant 

At Göran syntes at ville alle skal være mere danske var naturligvis et ekstra PLUS.”

Jes Kongsmark, Managing Director på Arrow ECS Sweden

”Du trollbinder publiken genom din närvaro och din enkelhet. Du använder humor som redskap och förmedlar ditt budskap på ett förträffligt sätt!”

Susanna Jonsson, Digitaliseringsstrateg Gislaveds kommun

“Mäster Göran! Har varit på dina föreläsningar i så många år att jag glömt bort första gången jag blev helt tagen av ditt kloka, inspirerande, underhållande, energiska och rent briljanta budskap. Och kommer att fortsätta att vara en återkommande gäst tills det är dags för dig att dra ner ridån. 

Har dessutom haft förmånen att ha dig som inspiratör vid en av våra konferenser, vilket var oerhört uppskattat. 

Ett tips i all välmening till alla som söker efter en mästerlig föredragshållare; BOKA GÖRAN👍🏼👊🏼❤️”

Janne Hartlin, Brand Manager Mix Megapol Bauer Media

”Sveriges i särklass skickligaste föreläsare om trender, framtidsspaning och hur vi ska förhålla oss till nya produkter och tjänster. Dessutom är det befriande som deltagare att få både skratta och få värdefulla insikter när Göran skickligt manövrerar en föreläsning med bilder, humor och självdistans. Göran är förmodligen den talare mest av alla, som konstant uppdaterar sin föreläsning med aktuella ämnen. Som ett bevis på detta är Göran varje år nominerad bland Sveriges absoluta topp-föreläsare.”

Lennart Paulsson, P&P Meetings, mötesordförande i Svenska Eventakademin och juryns ordförande Stora Talarpriset.“Otroligt bra, han är riktigt duktig på att slänga in några kaxiga kommentarer till rätt personer för att sedan ge en tankeställare och vända det till någonting positivt - med en glimt i ögat!'' 

Moa Eriksson, Aritco Lift