En bra utbildning ska vara inspirerande, innehållsrik och ge massor av inspiration. Idén med utbildningarna med mina utbildningar är enkel. Det ska vara korta och intensiva. Jag är med på alla utbildningar själv. Antingen håller jag i kursen helt själv, ibland med inslag av en ”gästföreläsare som har ett kortare inslag på några timmar, iblandsker det i samarbete med andra riktigt duktiga personer inom ett ämne. Jag har undervisat i tjugofem år och haft över tiotusen elever. Redan 1995 blev jag utsedd till bästa lärare på IHM Business School, så jag vågar säga att jag fått väldigt lång och inte minst mycket erfarenhet. 

Exempel på utbildningar son jag genomfört de senaste åren är bland annat en heldagsutbildning ”Framtidens Talare” som jag genomförde med landets kanske främsta talarcoach Pontus Ströbaek. Däckpartner affärsskola, eller BUS-akademien, som den heter är en sjudagarsutbildning som vi håller för alla delägare och innehåller marknadsföring, företagsekonomi och juridik. Allt är självfallet skräddarsytt för målgruppen. Liknande upplägg har jag också haft för bland annat XL-Bygg och Redken. 

De öppna utbildningarna där för alla som vill förkovra sig inom olika områden. De är från de halvdag till två dagar långa.  Här jobbar jag alltid med de som jag tycker är allra bäst inom sitt område. Är du intresserad av att diskutera en skräddarsydd utbildning är du alltid välkommen att ta kontakt med mig direkt eller 0708-560293.

De öppna föreläsningarna hittar du under EVENT. Presenteras under november 2017.