I många år har jag fått frågan om jag inte vill hjälpa företag med olika konsultuppdrag. Jag har hela tiden tackat nej, men sedan tre år tillbaka lägger jag mer och mer tid på att vara med i olika förändrings-, förbättrings-, varumärkes- och kulturprojekt. Jag älskar det!  Ibland bara några dagar ibland mycket längre. Jag vill se förändring. Jag vill se lönsamhet. Och jag vill se att minainsatser ger resultat. Jag vill få sådana här omdömen när jag är klar med mina arbeten som jag fick av Ulf Lennart Gjertz som är chef på Moderna Försäkringar Företag och Industri efter ett stort och omfattande arbete som omfattade alla anställda:

”Moderna Företag & Industri vill vara branschledande när det gäller att leverera service och kvalitet till den viktigaste distributionskanalen, försäkringsförmedlarna.  Under 2014/2015 drevs ett projekt i syfte att förnya, förbättra och förändra vårt sätt att arbeta med försäkringsförmedlarna. Göran har varit ovärderlig som projektledare i detta arbete i sin egenskap av pådrivare, inspiratör, bollplank och inte minst genom sin förmåga att utmana vårt sätt att tänka. Göran kom verkligen ”in under skinnet” på oss under detta arbete och känns som en av oss varför det är med blandande känslor vi nu går in i en operativ fas.” 

Unde de senaste åren har jag förutom Moderna Försäkringar lagt ner mycket tid på kultur-och varumärkesprojekt för Happy Tammsvik, Krägga Herrgård och Sankt Jörgen Park Hotell. Jag har hjälpt Däckpartners med att bygga landets starkaste däckkedja, Intercoiffure att göra en specialanpassad trendanalys och flera andra olika typer av konsultuppdrag.

Är du intresserad av att diskutera något projekt, stort eller litet är du alltid välkommen att kontakta mig på goran@adlen.nu eller 0708-560293. Med erfarenhet från de allra flesta branscher och efter att har arbetat med över tusen olika företag känner jag att jag fått riktigt gedigen erfarenhet. Och är jag inte rätt person för uppdraget så tackar jag alltid nej!