EN AV SVERIGES
MEST PRISBELÖNTA FÖRELÄSARE

Stora event som t ex Dells 30-års jubileum där jag fick prata efter Michael Dell på en fullsatt China-teater, Praktikertjänst 50-årsjubileum på Stockholmsmässan inför femtusen personer, tjugo häftiga och intensiva minuter på ICA-stämman på Cirkus, Clas Ohlssons nittioårsjubileum inför tvåtusenfemhundra middagsgäster. Det har också blivit små event som föreläsning för en ledningsgrupp eller styrelse, föreläsningar på kickoffer, inspirationsdagar, kundträffar och branschträffar. 

Jag tror nog inte att det är någon bransch som jag inte varit och pratat för. Under åren har det blivit föreläsningar för allt från fjädefäuppfödare, makeupartister, revisorer, advokater, läkare, tandläkare, mäklare, finansanalytiker, PT, plåtslagare, målare, sjuksköterskor, säljare, politiker, kommunanställda, begravningsentreprenörer, frisörer, journalister, lärare, präster och många många fler. Jag har själv fått en häftig utbildning genom att möta flera hundratusen personer och sätta mig in i så många olika branscher. 

Och jag har haft föreläsningar på teatrar, mässor, hockeyrinkar, styrelserum, gymnastiksalar, i gruvor, på utomhusscener, i kyrkor, i barer, spa, hotellobbyn och självfallet på en massa konferensanläggningar. 

Jag har många gånger fått frågorna om vad som är roligast att föreläsa om och vilka grupper som är den bästa publiken. Varje gång har jag varit tyst och svarslös. Jag skulle vilja säga allt. Stort eller smått, kort eller långt, många eller få, det spelar ingen roll för mig. Det är mötet som är häftigt, nerven och spänningen. Jag älskar det här! Jag älskar mötet! Jag tror att jag kan göra skillnad och inspirera till ny energi och kunskap för att utvecklas! Det hoppas jag ska märkas när jag står på scenen. 

Jag föreläser inte om ett ämne, jag har inte bara en föreläsning. Nästan alla uppdrag skräddarsyr jag efter vad min uppdragsgivare har för mål och syfte med sitt event. Jag vill inte att publiken ska säga; ”Det där sa han för tio år sedan också”.  Världen förändras. Mina föreläsningar uppdateras därför också. Ständigt! 

Och så lite skryt på slutet. 2002 var jag med på listan Sveriges hetaste föreläsare. 2019 var jag med på listan Sveriges 100 hetaste föreläsare. Mellan dessa år har jag varit nominerad flera gånger till årets talare, fått tre hederspriser i Stora Talarpriset, blivit utsedd till årets föreläsare och fått det finaste priset en talare kan få i Sverige; Narrenpriset. Det är ett underbart kvitto på att man gör rätt saker, men det allt viktigaste är alltid att ha en riktigt nöjd kan efteråt.


Här ser du sex olika föreläsningar du kan välja mellan.

Klicka på bilderna nedan för att läsa om respektive föreläsning.


BOKA FÖRELÄSNING

Bokning eller mer info kring föreläsningarna sker enklast genom att skicka ett mail direkt till bokagoran@adlen.nu eller till någon av mina samarbetspartners i Sverige och Norge:

SVERIGE:
Athenas
Mail: kontakt@athenas.se
Telefon: +46 31 383 7000

NORGE:
Athenas
Mail: kontakt@athenas.no
Telefon: +47 911 16 989