Med suveränt grepp om ord, bild och associationer botaniserar 2014 års Narrenpristagare lustfyllt i de trender och mekanismer, som styr och omskapar vår tid och ger en bild av hur framtiden kan komma att se ut. Är en av Sveriges absolut populäraste och mest efterfrågade föreläsare, alltid påläst och passionerad, förnyar sig hela tiden och blandar humor, allvar och kunskap.
— Narrenprisets motivering

Först förstod jag inte att det var mig han pratade om, men efter några sekunder insåg jag, jag hade fått Narrenpriset! I mina ögon det finaste pris man kan få i den här branschen. Ett pris som genom åren delats ut till ett litet urval framstående föreläsare, artister och personligheter inom eventbranschen. Jag kände en sådan stolthet och glädje!

Allt slit hade gett resultat. Äntligen var det min tur. För jag har varit nära många gånger. Första gången jag var nominerad till Årets talare var 2003 och sedan dess har jag varit nominerad många gånger till fina talarpriser och jag har fått tre hedersomnämnande i Stora Talarpriset. Men precis innan jag fick mitt Narrenpris blev jag också utsedd till Årets Föreläsare. 2014 var året när jag fick två fina utmärkelser som kvitto på att allt slit jag lagt ner hade uppskattats av branschen. Den överraskningen och den euforiska känslan som jag kände när jag fick Narrenpriset, var nästan densamma som när jag blev utsedd till Årets lärare på IHM 1995 och även när min allra första bok; ”Framtiden är inte vad den brukade vara”, blev utsedd 2005 till Årets Ledarskapsbok. För mig har det varit en drivkraft, även om en nöjd kund alltid är det viktigaste för mig, men det är härligt att få bekräftelse på att man gjort ett riktigt bra jobb.  Jag älskar nämligen att göra bra jobb och det oavsett om jag är föreläsare, moderator eller arbetar som konsult i något varumärkesarbete eller i något förändringsprojekt. Jag vill verkligen alltid göra det allra bästa jag kan och det tänker jag fortsätta att göra. Jag vill göra skillnad.

Föreläsningar

Konsultuppdrag

Köp senaste trendrapportboken

Liten, snabb och fylld med kärlek.

Köp nu