#006 -
Framgångsbedrägeriet

Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Du behöver inte göra något, - Så skit i det du!

Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten, om varför man faktiskt inte behöver sätta mål hela tiden, eller att man måste ha struktur i livet och inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, inte alltid tänka så stort och mycket mer. Jag tror vi är ganska så less på att bara

prestera och prestera och tyngas av alla krav som vi inte orkar leva upp till. 

Så gör mindre och åstadkom mer och du kommer att må så mycket bättre och samtidigt få så mycket bättre resultat.

Jag kan väl lugnt säga att det går emot väldigt mycket av vad du har hört och läst de senaste åren. Men allt bygger på senaste forskning, studier och så en hel del eget tänkande. Det är en riktigt underhållande föreläsning med många aha-upplevelser. Och framför allt kommer du att få mycket mer gjort, må så mycket bättre och inse att ditt nya mantra blir ”skit i det du” efter att du har lyssnat på den här omskakande och befriande föreläsningen.

Föreläsningen går att variera efter önskemål mellan 45-75 minuter.

Göran Adlén