#006 - FRAMGÅNGS-BEDRÄGERIET

Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Du behöver inte, - Så skit i det du! ; )

Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten, om varför man faktiskt inte behöver sätta mål hela tiden, eller att man inte heller måste ha struktur i livet och inte behöver bygga upp något personligt varumärke och inte alltid tänka så stort och mycket mycket mer. Jag tror att vi är ganska så less på att bara prestera och prestera och tyngas av alla krav som vi inte orkar leva upp till. 

Så gör mindre och åstadkom mer och du kommer att må så mycket bättre och samtidigt få så mycket bättre resultat. Jag kan väl lugnt säga att det går emot väldigt mycket av vad du har hört och läst de senaste åren. Men allt bygger faktiskt på senaste forskning, många studier och så en hel del eget tänkande och sunt förnuft. Det här är en riktigt underhållande föreläsning med många aha-upplevelser. Och framför allt kommer du att få mycket mer gjort, må så mycket bättre och inse att ditt nya mantra till dig själv nog blir, - Skit i det du, efter att du har lyssnat på den här omskakande och befriande föreläsningen.

Göran Adlén