#005 - STORYMAKING OCH HUR MAN FÅR KÄRLEKSFULLA FANS - de viktigaste trenderna inom framtidens marknadsföring

Har du hört talas om storytelling och influenser? ;) Alla pratar om det som mirakelkuren. Men jag är ledsen, i framtidens marknadsföring kommer det att krävas mycket mer. Det räcker inte med att vara bra på storytelling och det räcker inte med att bara behöva ”köpa” personer som ska visa upp produkterna.

I tjugo år har jag analyserat trender och omvärlden. Jag har också en lång bakgrund i reklambranschen och jag har jobbat med många stora internationella varumärken. I min nya föreläsning gör jag en djupdykning i framtidens marknadsföring och ger dig alla nycklar till att bli bäst på storymaking och hur man skapar riktigt lojala kärleksfulla fans. För vad handlar det om? Jo, i en värld där du inte styr din marknadsföring, utan är beroende av vad alla andra säger i alla sociala kanaler gäller det att skapa historier som andra kan berätta, sprida och på det sättet hjälpa dig i din marknadsföring. Den här föreläsningen ställer många gamla sanningar på kant samtidigt som den ger dig konkreta verktyg för att lyckas. 

Göran Adlén