#004 - RESPEKT, TILLSAMMANS, KÄRLEK OCH EN HIMLA MASSA VÄXTER. TRENDSPANARENS HAPPINESS REPORT 2020

I tjugo år har jag analyserat trender och omvärlden. Pricksäkerheten har varit väldigt hög och många av mina förutsägelser har blivit verklighet. Nu ger jag mig in i en helt ny föreläsning som bygger på min Happiness Report där jag analyserat vad som verkligen skapar resultat i företagen och vilka som är de viktigaste ingredienserna för att få bra teamkänsla, stark motivation, en riktigt stark och långsiktig företagskultur, lyckliga medarbetare som presterar och där man skapar resultat tillsammans. Glöm bort mycket av vad du har lärt dig tidigare, tänk om och se till att få en gladare, lyckligare organisation som ger varandra mer respekt och kärlek.


Och så kommer du att lära dig varför mer växter på arbetsplatsen kan öka produktiviteten med 15 procent. Det här är föreläsningen som ger dig nycklarna till hur du verkligen får en organisation där personalen mår bra, känner arbetsglädje på riktigt och där åhörarna får konkreta verktyg för att lyckas med det.

Göran Adlén