#003 -
En himla massa arbetsglädje

Arbetsglädje handlar inte bara om att klä ut sig på fredagar under en ”happy friday”.  Arbetsglädje handlar inte heller bara om att hitta på galna upptåg på jobbet en dag i veckan och tro att desto mer vi skrattar då desto lönsammare blir vi. 
Arbetsglädje handlar om något mycket större.
Det handlar om respekt för varandra. Det är när vi kan släppa det egocentriska ”jag”-tänket och införa ett ”tillsammans”-tänk som vi känner arbetsglädje på riktigt. Och när ödmjukheten kommer först och man inser att ödmjukhet och respekt för andra är viktigare än kunskap. Det är när man är snälla mot varandra och ger varandra beröm och skapar en berömmande kultur som vi når riktig arbetsglädje.

En stark företagskultur skapas inte av strategier, pengar och konsulter.
Den skapas av människor. Människor som respekterar varandra, som ser sina medarbetare och stöttar varandra.

EN HIMLA MASSA ARBETSGLÄDJE SKAPAS på företag och organisationer när man förstår att det faktiskt går att ändra sig. Du behöver gilla att förstå människors beteende och du behöver förstå varför din omgivning agerar som den gör. Gör du det får du en så mycket roligare arbetsplats att jobba på. Den här föreläsningen ska vara som en energibomb för själen. Den är rolig och underhållande, den är spännande och fylld med konkreta verktyg som bygger på den senaste forskningen över hur man skapar arbetsglädje. För när du förstår hur vår hjärna fungerar, ja, då kan du plötsligt inse att du kan må så mycket bättre och känna så mycket mer glädje på jobbet och du förstår varför du inte ska behöva springa runt och leka afterbeach på vintern för att tycka att det är så mycket roligare att gå till jobbet, även en kall regnig måndag i oktober.

Föreläsningen går att variera efter önskemål mellan45-75 minuter

Göran Adlén