#001 - SÄG JA TILL FRAMTIDEN

I sexton år har jag gjort mina omvärlds- och trendspaningar. Aldrig har jag upplevt större förändringar än nu. Aldrig har jag sett större osäkerhet. Aldrig har jag sett fler som målar upp en dyster och negativ framtid. Jag är så erbarmligt trött på det!

Det finns så många fantastiska möjligheter i den värld vi lever i nu. Ny teknik som är banbrytande och som skapar helt nya möjligheter. Nya sätt att bygga företag och organisationer. Nya sätt att leva. Låt dig inte ledas in en framtidsdepression, där du tror att allt ska gå åt helvete.

Det här är en föreläsning om bland annat  AI, robotisering, digitalisering, det röststyrda samhället, nya sätt att bedriva kundservice, teknologisk humanism eller humanistisk teknologi och mycket mer. 

Jag vill ge dig en föreläsning där du kan förändra din kanske oroade syn på framtiden och gå därifrån med en massa kraft och energi och vara förberedd på de förändringar som kommer. Ja, och istället tänka: ”jag älskar framtiden”.

Göran Adlén